Novy One

Novy One - Dit is Nederweert

One. Afzuiging en kookplaat in één.

Met One verlegt Novy haar standaard op het gebied van intelligente oplossingen voor keukenventilatie. Dit is de voorbode van een nieuwe generatie keukenoplossingen, die op een totaal andere manier omgaan met design, ergonomie, ruimte en efficiëntie.

Afzuiging en kookplaat worden gecombineerd in één bijzonder aantrekkelijk apparaat. Bijzonder vanwege de krachtige werking, aantrekkelijk door het stijlvolle, discrete design. Dankzij One maakt u van uw keuken een sfeervolle leefruimte, waar u ongestoord kunt genieten van lekker eten en goed gezelschap.

 

Naam

 

ALS SELECTDEALER VAN NOVY ONE KUNT U BIJ ONS TERECHT VOOR EEN EXCLUSIEVE DEMONSTRATIE.

En nu met een GRATIS GRILLPLAAT TWV 249.00 bij aankoop van een Novy One power en Novy One pro.

 

 

Kijk op ons YouTube kanaal voor een eerste impressie. 

 

 

 

 

 

 

 

Online showroom